Skip links
Infodag op 29/08 in de budafabriek          Infodag op 29/08 in de budafabriek          Infodag op 29/08 in de budafabriek          Infodag op 29/08 in de budafabriek          Infodag op 29/08 in de budafabriek          Infodag op 29/08 in de budafabriek          Infodag op 29/08 in de budafabriek          Infodag op 29/08 in de budafabriek          Infodag op 29/08 in de budafabriek          Infodag op 29/08 in de budafabriek          

Devine

Is jouw toekomst Devine?

Ben jij gebeten door design en code? Een creatieve opleiding met jobperspectief? Ontdek Devine, breng een bezoek aan onze campus en kom alles te weten over de opleiding.

Vrijdag 28 augustus van 16u tot 20u
Zaterdag 29 augustus van 10u tot 16u

Kom naar de infosessie voor de beste voorbereiding op de toelatingsproef.

Ontdek het curriculum

Als Deviner gebruik je design-, development- en research skills om online ervaringen vandaag én in de toekomst vorm te geven. Elke skill is een pijler in ons curriculum waarbinnen we jouw expertise opbouwen. In je laatste jaar Devine kies je één van deze pijlers om uit te diepen en wordt je een echte expert.

Onze docenten vertellen kort wat je kan verwachten in elke pijler. We monteerden alvast veel studentenwerk en stukjes uit het campusleven ertussen om jou een sneak peek te geven in je toekomstige opleiding.

Campus Tour

De Budafabriek is de uitvalsbasis van Devine in Kortrijk, pal in het midden van cultuureiland Buda.

Vlieg alvast mee door onze campus en vergeet niet te zwaaien vanop het dakterras.

FAQ

Lijkt Devine iets voor jou?

Schrijf je dan in in één van onze toelatingsproeven.

Wil je graag nog meer info over wat je kan verwachten? Kom langs op ons vrijblijvend infomoment over de proef op 1 juli.

Hoe je je kan voorbereiden en het verloop van de proef staat in deze infobundel

DOWNLOAD DE INFOBUNDEL

De toelatingsproeven gaan door op volgende data:

3 juli & 10 september

De eerstvolgende toelatingsproef heeft plaats op 3 juli. Deze zal volledig online doorgaan. Eenmaal je geregistreerd bent, houden we je op de hoogte van het verloop. Zorg alvast voor een computer verbonden met het internet gedurende die hele dag.

INSCHRIJVEN VOOR TOELATINGSPROEF
howest_hogent