Skip links

Devine

Studenten met een VR Headset

Hoe inschrijven?

Wat na je studies?

Al een diploma?

Hoe inschrijven?

Wil je graag Devine studeren? Dan dien je tegen je definitieve inschrijving een Belgisch diploma secundair onderwijs op zak te hebben. Je kan je vanaf zaterdag 1 maart inschrijven via de webregistratie.

Lijkt Devine iets voor jou?

Twijfel je nog? Kom meedoen met een bootcamp waar je na 1 halve dag je talent ontdekt en waarbij we je helpen met de juiste keuze voor je toekomst.

Deze bootcamps gaan door op:

woensdag 20 maart 14:00 - 16:30
woensdag 8 mei 14:00 - 16:30

Op de hoogte blijven?

Laat jouw gegevens hier achter.

McBess tekent op een tablet
Studenten aan het werken op een iMac

Na je studie

Start van je carrière

Je sluit je studie Devine af met een stage. Ongeveer 85% van de studenten krijgt op de stageplaats een vast contract aangeboden. Werkzekerheid is een feit wanneer je een diploma Devine op zak hebt. Je komt terecht in een uitdagende creatieve sector met zowel kleine als grote agencies. Over heel Vlaanderen en daarbuiten zijn alumni aan de slag.

Buitenlandse stages
45%
Jobaanbiedingen tijdens stage
85%
is 6 maand na afstuderen actief in de sector
92%
Bekijk de stagefilmpjes

Mogelijke stageplaatsen

Verder studeren?

Heb je ambitie om na Devine verder te studeren? Dan zijn er verschillende mogelijkheden afhankelijk van jouw interesses. Verder specialiseren in Experience Design kan door het volgen van een postgraduaat. Voor development kan je dan weer terecht bij de opleiding Multimedia and Communication Technology of door het volgen van een postgraduaat Blockchain Developer van Toegepaste Informatica.
Een Deviner die zijn of haar animatieskills verder wil uitbouwen kan binnenkort schakelen naar de opleiding Animatie en Film binnen het KASK. Ambieer je verder te ontwikkelen op vlak van 3D en VR? Dan zit je goed bij de opleiding Digital Arts & Entertainment.
Ook binnen de opleiding zijn er doorgroeimogelijkheden. Zo kan je mee werken in ons researchlab aan boeiende onderzoeken of een Masterclass meevolgen in het Industrial Design Center (IDC howest) waar je aan de slag gaat in de R&D afdeling van grote multinationals zoals bvb. Barco.

Sfeerfoto van affiches op de muur
Sfeerfoto van stoelen aan een tafel

Al een diploma?

Heb je al een diploma Hoger onderwijs op zak? Wil je werk combineren met studeren? Wil je studies combineren? Dan kan je terecht bij Mevr. Griet Eechout voor eventuele vrijstellingen of persoonlijke trajecten in de opleiding.

Profielfoto van Griet
howest_hogent